Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Vlaamse Schuur

Ons juweel!

Vlaamse Schuur

 

De Vlaamse Schuur is het juweel van onze accommodatie.
Bekijk de foto's »

De houten gebinten constructie van de Vlaamse schuur laat u meteen ervaren dat u op een unieke plek bent belandt. Deze ideale groepsaccommodatie (voor maximaal 16 personen) is geschikt voor families of vriendengroepen met kinderen. Er zijn maar liefst vijf slaapkamers: drie vierpersoons- en twee tweepersoonskamers. Elke slaapkamer heeft een eigen douche en toilet. De slaapkamers bevinden zich door de hele schuur. Ga maar eens kijken op de bovenverdieping, die gekenmerkt wordt door de kleine trapjes over de oude balkenconstructie. Een paradijs voor kinderen! De twee slaapkamers op de begane grond zijn ook toegankelijk voor mindervaliden. Op de begane grond vind u naast deze slaapkamers ook het uitnodigende zitgedeelte en de ruime, gezellige keuken, die voorzien is van alle gemakken. Kookt u liever niet zelf? Dan bezorgen wij u (in overleg) de lekkerste maaltijden, een ontbijt, lunch of of heerlijke ingrediënten voor een succesvolle BBQ.


De Vlaamse schuur is niet alleen erg geschikt als accommodatie voor gezinnen en grote groepen, maar ook voor het houden van vergaderingen. U kunt deze locatie boeken per dagdeel, eventueel met overnachting, voor bijvoorbeeld een workshop, vergadering of teambuildingsdag!

 

Gasten online

We hebben 14 gasten en geen leden online

Neem contact op

  •   Goorweg 3 5133 NK Riel
  •   +31 (0)6 53 91 73 23
  •  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.